Fragt i kølekasse: 125 kr. på alle ordrer
Baggrund

Angus kvæg fra Uruguay

Angus kvæg stammer oprindeligt fra Skotland, men i dag er Uruguay en af verdens førende producenter. Angus kvæg er særligt kendt for deres evne til at tilpasse sig forskellige klimaforhold, som gør dem ideelle for de vidtstrakte, frugtbare sletter i Uruguay. I Uruguay opdrættes Angus kvæg under naturlige forhold med stor fokus på dyrevelfærd og bæredygtighed. Den åbne natur og de gunstige forhold bidrager til dyrenes trivsel, at kødet opnår den høje kvalitet, som Angus kvæg er kendt for verden over. Uruguays strenge kontroller og traditionelle landbrugsmetoder resulterer i et produkt, der ikke kun smager fantastisk, men også lever op til høje standarder for fødevaresikkerhed og kvalitet.

Kvalitet

Derfor er Angus kød helt særligt

Kød fra Angus kvæg er verdenskendt for sin høje kødkvalitet, saftige, møre og gode smagsoplevelse. Angus har fra naturens side bedre marmoreret kød end de andre kødracer. Marmoreringen giver kødet en høj saftighed, en rig smag og en mørhed, som er svær at finde i andre typer oksekød. Når du vælger Angus kød, vælger du et produkt, der er kendetegnet ved sin unikke saftige tekstur og smøragtige smag. Derudover har Angus kød et højere indhold af umættede fedtsyrer, som bidrager til en mere kompleks smagsoplevelse og sundere fedtindhold. Angus kød er til dig, der sætter pris på høj kvalitet og en helt særlig smagsoplevelse.

Smagsoplevelse

Græs- eller kornfodret

Valget mellem græs- eller kornfodret Angus kød afhænger af dine præferencer og hvad du værdsætter mest ved oksekød. Græsfodret Angus kød har en langt mere intens og naturlig smag, ved at dyrene udelukkende har spist græs i hele deres liv. Det gør at kødet bliver mere magert og har en karakteristisk smag, som mange gourmeter foretrækker. Kornfodret Angus kød derimod opnår mere fedme, som giver en saftighed gennem en diæt, der ofte indeholder majs og andre kornsorter. Kornfoder giver en anden marmorering til kødet, samt et højere fedtindhold som bliver en del af smagsoplevelsen. Hvis du foretrækker en autentisk og naturlig kødoplevelse er græsfodret Angus det bedste valg.

Anmeldelser fra Trustpilot