Gratis forsendelse fra 2.000 DKK

Leverings- og betalingsvilkår

Vilkår for erhverv

Foodco tilbyder kvalitetskød til restauranter, caféer, kantiner og andre relevante erhverv. Som erhvervskunder skal du købe en samlet mængde på minimum 5 kg.

Levering: Levering foregår i samarbejde med Xpressen. Leveringstid er typisk 1-4 hverdage, alt efter hvornår du bestiller, vi leverer hver tirsdag og fredag.

Der leveres med kølevogn i hele landet. Levering er gratis for ordrer over 2.000,- kr. Er din ordre under 2.000,- kr., koster levering 149,00 kr.

Afhentning: Hvis du selv ønsker at afhente din ordre, skal det aftales med Foodco.

Betaling og kredit: Hos Foodco skal du betale med kreditkort. Vi giver dig 14 dages kredit, da vi først trækker beløbet 14 dage efter din bestilling. Har du spørgsmål til din betaling og kredit, kan du kontakte os på telefon 70 60 47 27. Da kødet varierer i kg tilpasser vi dit køb så tæt på det ønskede antal kg og dermed det beløb vi trækker på kreditkortet. Vi regulerer kun nedad.

Vilkår for private

Foodco tilbyder kvalitetskød til private. Som privatkunde skal du købe en samlet mængde på minimum 5 kg.

Betaling: Vær opmærksom på at kødet varierer i kg, derfor tilpasser vi dit køb så det er så tæt på dit ønskede antal kilo samt det beløb vi trækker fra dig. Vi regulerer kun nedad.

Levering: Levering foregår i samarbejde med Xpressen til privat kunder, og dækker hele Danmark, dog kun brofaste øer. Leveringstid er typisk 1-4 hverdage, alt efter hvornår du bestiller, vi leverer hver tirsdag og fredag.

Der leveres med kølevogn i hele landet. Levering er gratis for ordrer over 2.000,- kr. Er din ordre under 2.000,- kr., koster levering 149,00 kr. Vær opmærksom på at du skal lave et minimums bestilling på 5 klio.

Anmeldelser fra Trustpilot