Gratis forsendelse fra 2.000 DKK

Ofte stillede spørgsmål

Vi har i årenes løb modtaget rigtig mange gode spørgsmål fra vores kunder. Herunder kan du se nogle af de spørgsmål vi ofte får hos Foodco, har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

  • Hvorfor kan jeg kun bestille i kolli?

    Foodco sælger primært kvalitets kød til restauranter, som modtager større leverancer, derfor har vi valgt udelukkende at sælge vores kød i kolli. En kolli vejer mellem 12-20 kg. og kan derfor variere i antal stk. pr. kolli. Som privat kan du også kun købe kolli, du kan overveje om at købe sammen med familie eller venner, og dele en kolli.

  • Hvad er en kolli?

    En kolli er en kasse med kød, som kan være striploin, mørbrad eller ribeye. En kolli vejer typisk mellem 12-20 kg, og antallet af kød kan derfor variere. Det er ikke muligt at blande en kolli med flere varianter kød.

  • Hvor kommer kødet fra?

    Foodco har nøje udvalgt kødleverandører i Uruguay og Brasilien, som lever op til vores krav om dyrevelfærd og høj kvalitet. Det er vigtigt for os at du kan stole på kvaliteten fra Foodco, derfor har vi faste leverandører som sikre at vi kan levere en høj og ensartet kvalitet.

Anmeldelser fra Trustpilot